×

Voor dierenartsen

Patiënten doorsturen voor ingrepen of onderzoeken
 

Wij streven als vooruitstrevend Dierenartsencentrum naar een goede, gezonde relatie met u als collega. Sinds vele jaren zijn wij een gerenommeerde doorverwijs-praktijk voor chirurgie, orthopedie en sinds enige tijd ook meer voor dermatologie en interne geneeskunde.

Door onze jarenlange inspanningen werden er enkele titels behaald zoals Vakdierenarts kleine huisdieren (2x), Certificate Small Animal Surgery PGSAS BSAVA (Jeroen) en Certificate Small Animal Dermatology ESAVS)(Anja). 

Ook Iris onze cardiologe behaalde haar certificate Cardiology ESAVS en Noortje is in één rechte lijn naar haar Certificate Internal Medicine (ESAVS) aan het werken.

Het is in onze ogen van primordiaal belang dat er duidelijk wordt gecommuniceerd met U.

U zult merken dat wij uw relatie met uw klant respecteren en dat wij er alles aan doen om deze relatie te behouden. De collegae die reeds doorstuurden kunnen dit zeker beamen.

U kunt als dierenarts steeds informatie vragen via telefoon of via mail omtrent operaties, onderzoeken of ingrepen.

Wij zullen uw patiënten trachten zo goed mogelijk te helpen en zullen u steeds direct na de behandeling op de hoogte stellen van de behandeling door middel van een email. Moest er ondanks de inspanningen toch een verslag 'vergeten' worden, aarzel dan niet om ons er achter te vragen.

©2024 Dierenartsencentrum ZODIAC - Alle rechten voorbehouden.